Artyku³y Forum Firmy  

Szukaj:

Reklama
Panel u¿ytkownika
Login: 
Has³o: 

•  nie posiadasz jeszcze konta ?
Porady ekspertów
Ostatnio komentowane
Sonda
Jak czêsto korzystasz z wypo¿yczalni narzêdzi oraz co wypo¿yczasz?

nie korzystam
1/kwarta³
1/miesi±c
2-5/miesi±c
czê¶ciej ni¿ 5/miesi±c
myjka ci¶nieniowa
odkurzacz do prania dywanów
betoniarka
wiertarka/m³ot
rusztowanie
VAN
spawarkê
inne
Biznes
Forum

Temat:

CPCS-Pawel Flisak

Kategoria: Budujemy na wyspach » Uprawnienia
Autor Wypowied¼

emilek
Wys³any: 14:16 (07.02)
hej mam zamiar skorzystac z uslug Pawla Flisaka.Czy ktos moze mi powiedziec cos o tym gosciu?

cpcsltd
Wys³any: 15:55 (12.02)
KILKAKROTNOSC w ostatnim komentarzu to sporo przesadzone slowo. nie mozna porownywac mojej firmy do angielskich ze wzgledu na to, ze moja firma robi egzaminy panstwowe CPCS w obcych jezykach, firmy angielskie oprocz sprzetu ,nie ponosza zadnych kosztow, u nas tlumacz ,ktory zostaje specjalnie wyslany z Construction Skills bierze 350f od egzaminu. ponadto idac do angielskich firm ,nawet za mniejsza cene, gwarantuje ze za 1 razem kursant nie zda egzaminu. u mnie jest zupelnie inaczej, zreszta co potwierdza moi zadowoleni kursanci.
pozdrawiam Pawel Flisak

waldini
Wys³any: 18:36 (12.02)
Witam zrobi³em kurs na koparki CPCS u Paw³a w listopadzie w zesz³ym roku.Kurs trwa³ tydzien czasu instruktor profesjonalnie nauczy³ mnie wszystkiego co jest potszebne zeby podjac nowa prace jako operator koparki gonsienicowej, nigdy wczesniej nie operowa³em koparka i nie mia³em pojecia o tym.Bylo nas czworo wszyscy zdali bez problemu,po skaczeniu kursu Pawe³ pomug³ znalesc mi prace, i równie¿ da³ mi namiary do firm. Ja rozumiem dla niekorych moze sie wydawac ze to duzo pieniedzy, ale pracy jest z tygodnia na tydzien coraz wiecej i uwazam ze warto w siebie zainwestowaæ. Obecnie pracuje na M25 i niez³e zarabiam.

cpcsltd
Wys³any: 19:13 (12.02)
w pelni rozumiem ze cena na taffic marshalla jest dla Pana przesadzona, ale nie patrzy Pan na druga strone medalu; firmy angielskie robiace kurs na traffic marshala stac na organizacje kursu w lepszej cenie ,bo organizuje je raz na jakis czas dla kilkudziesieciu osob z roznych firm czekajacych w kolejce na uzyskanie odpowiedniej ilosci kursantow. gdyby jednak zorganizowac kurs indywidualnie lub dla kilku osob koszty wzrastaja. na maszyny budowlane juz te roznice sa mniej widoczne.
pozdrawiam Pawel Flisak

kolaalaska
Wys³any: 21:02 (12.02)
Witam tak uprawnienia drogie ale warto niedawno zrobilem uprawnienia na koparke g±sienicowa wszystko przebieglo pomyslnie i sprawnie dzisiaj pracuje w miasteczku olimpijskim na Stratford w czym tez na swoj sposob firma Pawla mi pomogla wszelkie info kola87@inbox.com Pozdro

lucas1319
Wys³any: 21:44 (28.06)
Witam moze jeszcze jakies opinie na temat Pana Pawla?bo szczerze mowiac to opinie w internecie sa podzielone a moze zna ktos angielska firme ktora robi tego typu uprawnienia pozdro

lucas1319
Wys³any: 14:06 (23.09)
Witam ja zaryzykowalem i zrobilem licencje na 360.Pawel zalatwil hotel na czs trwania egzaminu.Wszystko przebieglo pomyslnie,egzaminatorzy spoko, stresu praktycznie zero polecam

buduj.co.uk © All rights reserved   tworzenie stron www