Hej!
Jakie narzędzia do domu, ogrodu i przy okazji do naprawy samochodu możecie polecić?
Wiele dobrego słyszałem o Bahco. Są bardzo trwałe, dobrze wykonane i cieszą się dobrą opinią i właśnie zastanawiam się nad ich zakupem :)
pozdrawiam.
Polecam wybrac sie do Direct Brand Tools. Maja swietna obsluge, tez po polsku. Zawsze doradza. Mozna tez sprawdzic wszystko na stronie www.directbrandtools.com
a możecie powiedzieć coś więcej o tych narzędziach? Skoro jest teraz na nie promocja, a są one dobrej jakości to z wielką przyjemnością ojcu kupię parę przedmiotów w swiątecznym prezencie do wiosennego oporządzania drzew
narzedzia z wyższej polki, naprawde ja ze swoimi jeszcze nie mialem nigdy problemow.
w koncu jesli sie cos kupuje to na stale albo bardzo dlugo dlatego lepiej zainwestować w Bahco i cieszyc sie nimi kilka lat niżeli cos rok kupować nowe narzedzia gorszej marki
no to myślę że się na nie zdecyduje. Ojciec ceni sobie jakość. Lepiej nic mu nie kupować, aniżeli kupić jakiś bubel. Z tego co przejrzałem oferty allegro, to są droższe niż w tym sklepie, także dobry interes ;) dzięki