Artykuły Forum Firmy  

Szukaj:

Reklama
Panel użytkownika
Login: 
Hasło: 

•  nie posiadasz jeszcze konta ?
Porady ekspertów
Ostatnio komentowane
Sonda
Jak często korzystasz z wypożyczalni narzędzi oraz co wypożyczasz?

nie korzystam
1/kwartał
1/miesiąc
2-5/miesiąc
częściej niż 5/miesiąc
myjka ciśnieniowa
odkurzacz do prania dywanów
betoniarka
wiertarka/młot
rusztowanie
VAN
spawarkę
inne
Biznes
Forum

Temat:

narzędzia

Kategoria: Budujemy na wyspach » Pomoc techniczna
Autor Wypowiedź

bialykiel
Wysłany: 15:57 (04.08)
Hej!
Jakie narzędzia do domu, ogrodu i przy okazji do naprawy samochodu możecie polecić?
Wiele dobrego słyszałem o Bahco. Są bardzo trwałe, dobrze wykonane i cieszą się dobrą opinią i właśnie zastanawiam się nad ich zakupem :)
pozdrawiam.

beata00
Wysłany: 16:28 (19.10)
Polecam wybrac sie do Direct Brand Tools. Maja swietna obsluge, tez po polsku. Zawsze doradza. Mozna tez sprawdzic wszystko na stronie www.directbrandtools.com

owall
Wysłany: 13:28 (23.11)
mozesz wejsc i zobaczyc http://www.sadmarket.pl/ narzedzia bahco gdzie jest juz 125 lat tej firmy i z tej okazji wielka promocja

rokul
Wysłany: 09:34 (30.11)
a możecie powiedzieć coś więcej o tych narzędziach? Skoro jest teraz na nie promocja, a są one dobrej jakości to z wielką przyjemnością ojcu kupię parę przedmiotów w swiątecznym prezencie do wiosennego oporządzania drzew

owall
Wysłany: 11:36 (30.11)
narzedzia z wyższej polki, naprawde ja ze swoimi jeszcze nie mialem nigdy problemow.
w koncu jesli sie cos kupuje to na stale albo bardzo dlugo dlatego lepiej zainwestować w Bahco i cieszyc sie nimi kilka lat niżeli cos rok kupować nowe narzedzia gorszej marki

rokul
Wysłany: 15:42 (30.11)
no to myślę że się na nie zdecyduje. Ojciec ceni sobie jakość. Lepiej nic mu nie kupować, aniżeli kupić jakiś bubel. Z tego co przejrzałem oferty allegro, to są droższe niż w tym sklepie, także dobry interes ;) dzięki

rokul
Wysłany: 10:11 (21.12)
tu znalazłam opinie o narzedziach bahco, dobre dla niezdecydowanych : http://www.youtube.com/user/AmbasadorBahco

buduj.co.uk © All rights reserved   tworzenie stron www