Jestem dekoratorem, prowadze dzialalnosc od 10 lat, mam niewiele kontaktow w Polskim srodowisku i prubuje je nawiazac. Od pieciu lat korzystam ze spotkan networkowych.
Mieszkam i dzialam w Bromley, Kent. Poszukuje kontaktow z lokalnymi biznesami w celu nawiazania wspolpracy. Bede 24 lutego na 'buduj network', ale jesli mieszkasz w poludniowo wschodnim Londynie to nie czkaj, odezwij sie.
Krzysiek Jamroz
Nasza firma miesci sie na Crystal Palace. Zajmujemy sie reklama. Na pewno sie spotkamy jesli bedziesz na spotkaniu BN bo i my tam bedziemy. Jestesmy stalymi bywalcami tych spotkan i takze wspolorganizatorami. Jak by co to pytaj o chlopakow z GREENSIGNUK od reklamy. Do Zobaczenia:)
Jakich firm konkretnie szukasz?
Wielu naszych polskich klientow jest z poludnia Londynu. Wiekszosc to ludzie zwiazani z budowlanka, producenci jak i wykonawcy, ale nie tylko. Daj znac co potrzebujesz to postaram sie Ci polecic odpowiednia osobe.
W ciagu ostatnich dwoch tygodni polecilem: hydraulika, elektryka, doradce finansowego, warsztat stolarski i sprzedawce wykladzin. Jesli bede mogl polecac dobre polskie firmy to to zrobie,wiec przdaloby sie troche kontaktow. Poza tym jestem w BNI i moge zaprosic zainteresowanych na biznesowy lunch we wtorek. Poszukiwane profesje to rowniez Twoja, ksiegowy, budowlane, kwiaciarnia, sprzatanie. Kto wie, moze w przyszlosci powstanie buduj network troche blizej niz Shepherds Bush, dobrze byloby wiedzie czy sa zainteresowani.
Witam ,pragne nawiazac kontakt budowlany ,ale nie mam punktu zaczepienia ,jezeli by ktos polecil mnie czy tez zlecil wykonanie prac budowlanych -jest nas ekipa 2osob lub jak trzeba wiecej nie palaca i nie pijaca -bardzo prosze i z gory dziekuje -Marek Nowowiejski MOJ TEL =48 510-168-820 lub +48 54 270 0270 lub email ; marek1 nowowiejski@op.pl
Cześć! Zajmuję się ogrodami od A do Z (od projektu przez założenie do pielęgnacji). Mieszkam na Lewisham, mam kilka prac na Bromley i Beckenham. Może kiedyś ktoś z Twoich kontrachentów będzie szukał ogrodnika z doświadczeniem i referencjami :) To mój kontakt: Agnieszka Figler- 07853444570