Artykuły Forum Firmy  

Szukaj:

Reklama
Panel użytkownika
Login: 
Hasło: 

•  nie posiadasz jeszcze konta ?
Porady ekspertów
Ostatnio komentowane
Sonda
Jak często korzystasz z wypożyczalni narzędzi oraz co wypożyczasz?

nie korzystam
1/kwartał
1/miesiąc
2-5/miesiąc
częściej niż 5/miesiąc
myjka ciśnieniowa
odkurzacz do prania dywanów
betoniarka
wiertarka/młot
rusztowanie
VAN
spawarkę
inne
Biznes
Forum

Temat:

Polskie firmy poludniowo wschodni Londyn

Kategoria: Budujemy lokalnie » Londyn
Autor Wypowiedź

brushstrokes
Wysłany: 22:19 (16.02)
Jestem dekoratorem, prowadze dzialalnosc od 10 lat, mam niewiele kontaktow w Polskim srodowisku i prubuje je nawiazac. Od pieciu lat korzystam ze spotkan networkowych.
Mieszkam i dzialam w Bromley, Kent. Poszukuje kontaktow z lokalnymi biznesami w celu nawiazania wspolpracy. Bede 24 lutego na 'buduj network', ale jesli mieszkasz w poludniowo wschodnim Londynie to nie czkaj, odezwij sie.
Krzysiek Jamroz

greensignuk
Wysłany: 20:02 (18.02)
Witam Krzysku

Nasza firma miesci sie na Crystal Palace. Zajmujemy sie reklama. Na pewno sie spotkamy jesli bedziesz na spotkaniu BN bo i my tam bedziemy. Jestesmy stalymi bywalcami tych spotkan i takze wspolorganizatorami. Jak by co to pytaj o chlopakow z GREENSIGNUK od reklamy. Do Zobaczenia:)

Nasza strona www.greensignuk.co.uk

brushstrokes
Wysłany: 20:00 (19.02)
Duzo ludzi czyta ten post, czemu sie nie dopiszecie?

greensignuk
Wysłany: 21:28 (19.02)
Jakich firm konkretnie szukasz?
Wielu naszych polskich klientow jest z poludnia Londynu. Wiekszosc to ludzie zwiazani z budowlanka, producenci jak i wykonawcy, ale nie tylko. Daj znac co potrzebujesz to postaram sie Ci polecic odpowiednia osobe.

Nasza strona www.greensignuk.co.uk

brushstrokes
Wysłany: 22:34 (19.02)
W ciagu ostatnich dwoch tygodni polecilem: hydraulika, elektryka, doradce finansowego, warsztat stolarski i sprzedawce wykladzin. Jesli bede mogl polecac dobre polskie firmy to to zrobie,wiec przdaloby sie troche kontaktow. Poza tym jestem w BNI i moge zaprosic zainteresowanych na biznesowy lunch we wtorek. Poszukiwane profesje to rowniez Twoja, ksiegowy, budowlane, kwiaciarnia, sprzatanie. Kto wie, moze w przyszlosci powstanie buduj network troche blizej niz Shepherds Bush, dobrze byloby wiedzie czy sa zainteresowani.

Marek121
Wysłany: 13:13 (06.03)
Witam ,pragne nawiazac kontakt budowlany ,ale nie mam punktu zaczepienia ,jezeli by ktos polecil mnie czy tez zlecil wykonanie prac budowlanych -jest nas ekipa 2osob lub jak trzeba wiecej nie palaca i nie pijaca -bardzo prosze i z gory dziekuje -Marek Nowowiejski MOJ TEL =48 510-168-820 lub +48 54 270 0270 lub email ; marek1 nowowiejski@op.pl

teles_8
Wysłany: 00:16 (07.03)
Witam! Jestem hydraulikiem, mieszkam na Lewisham, niektóre prace mam na Beckenham. Chętnie nawiążę z Tobą kontakt. Leszek Telejko - 07886066467

Agafi
Wysłany: 00:27 (07.03)
Cześć! Zajmuję się ogrodami od A do Z (od projektu przez założenie do pielęgnacji). Mieszkam na Lewisham, mam kilka prac na Bromley i Beckenham. Może kiedyś ktoś z Twoich kontrachentów będzie szukał ogrodnika z doświadczeniem i referencjami :) To mój kontakt: Agnieszka Figler- 07853444570

buduj.co.uk © All rights reserved   tworzenie stron www