Artykuły Forum Firmy  

Szukaj:

Reklama
Panel użytkownika
Login: 
Hasło: 

•  nie posiadasz jeszcze konta ?
Porady ekspertów
Ostatnio komentowane
Sonda
Jak często korzystasz z wypożyczalni narzędzi oraz co wypożyczasz?

nie korzystam
1/kwartał
1/miesiąc
2-5/miesiąc
częściej niż 5/miesiąc
myjka ciśnieniowa
odkurzacz do prania dywanów
betoniarka
wiertarka/młot
rusztowanie
VAN
spawarkę
inne
Biznes
Forum

Temat:

wycenic za ile witam wszystkich

Kategoria: Budujemy lokalnie » Londyn
Autor Wypowiedź

macieksoa
Wysłany: 00:46 (18.06)
niewiem ile mozna wzizc 3 strefa walthamstow
sufity naprawa malowanie razem 14m2
ulozyc 7m2 plytki
zrobic elektryke pokoj maly swiatlo plus gniazdko
wymienic 15gniazdek plus 10 wlacznikow na nowe
podciagnac 4 gniazdka jak to sie oblicz ile z metra
przerobic wode w kuchni miedz
gaz to samo
zamontowac mepble zmywak pralke kuchenke 5 szafek na dole to samo zamontowac blty

ile orientacyjnie mozna za taka robote wzizc by niewystraszyc dzieki z gory p;ozdrawiam maciek

szewcu
Wysłany: 15:54 (18.06)
Czesc Maciek

Przede wszystkim to powinienes zaczac od solidnego wylistowania zakresu pracy, chocby zarys specyfikacji. Chetnie Ci pomoge lecz na podstawie tych informacji nie mozesz oczekiwac,ze ktos potraktuje twoje zapytanie powaznie.

Cena miedzy 1800-2500 bez materialow,jednak tak jak wspomnialem informacje sa zbyt zdawkowe.

pozdrawiam

smokk76
Wysłany: 11:58 (24.06)
Ja bym wycenil to tak: sufity naprawa malowanie razem 14m2 £140 ze szachlowaniem crakow ulozyc 7m2 plytki £210 zrobic elektryke pokoj maly swiatlo plus gniazdko £120 wymienic 15gniazdek plus 10 wlacznikow na nowe £125 podciagnac 4 gniazdka jak to sie oblicz ile z metra £160 przerobic wode w kuchni miedz £40 za punkt gaz to samo nie ruszaj jesli nie masz CORGI, jesli jednak musisz to certyfikat na instalacje (nie safety) moze cie kosztowac £200 zamontowac mepble zmywak pralke kuchenke 5 szafek na dole to samo zamontowac blty £500 + £100 blat z listwami metalowymi lub £200 z polokraglym cieciem (musisz miec szablon) Pozdrawiam Igor www.PolishBuilderTeam.co.uk

wal02
Wysłany: 22:32 (29.09)
Kolega wyzej ma racje, ja stosuje podobne ceny. Mam jednak pytanie jak wyceniacie tynki, mam na mysli mam na mysli hardwall i bonding, udalo mi sie wynegocjowac za tynk ( sand+ cement) i plaster 20 £ za m2. z moim materialem. Robota 310 m2 parter i pietro. Dobrze??
I drugie pytanko ile za lime rendring (tynk bez cementu) z dodatkiem konskiego wlosia, stara viktorianska technika.... Z gory dzieki za pomoc

zegecontractors
Wysłany: 21:25 (18.10)
corgi straciło gaz teraz trzeba mieć Gas Safe Register

buduj.co.uk © All rights reserved   tworzenie stron www