Articles Forum Firms  

Search:

Advert
User panel
Login: 
Pass: 

•  don't have an account yet ?
Expert advice
Recently Discussed
Poll
How often do you hire tools and what are they?

never
once a quarter
once a month
2-5/month
over 5 times per month
jet washer
carpet cleaner
concrete mixer
drill/drill driver/hammer
scaffolding tower
VAN
welder
other
Business
Forum

Temat:

narzędzia

Category: Building on islands » Technical help
Author Post

bialykiel
Sent: 15:57 (04.08)
Hej!
Jakie narzędzia do domu, ogrodu i przy okazji do naprawy samochodu możecie polecić?
Wiele dobrego słyszałem o Bahco. Są bardzo trwałe, dobrze wykonane i cieszą się dobrą opinią i właśnie zastanawiam się nad ich zakupem :)
pozdrawiam.

beata00
Sent: 16:28 (19.10)
Polecam wybrac sie do Direct Brand Tools. Maja swietna obsluge, tez po polsku. Zawsze doradza. Mozna tez sprawdzic wszystko na stronie www.directbrandtools.com

owall
Sent: 13:28 (23.11)
mozesz wejsc i zobaczyc http://www.sadmarket.pl/ narzedzia bahco gdzie jest juz 125 lat tej firmy i z tej okazji wielka promocja

rokul
Sent: 09:34 (30.11)
a możecie powiedzieć coś więcej o tych narzędziach? Skoro jest teraz na nie promocja, a są one dobrej jakości to z wielką przyjemnością ojcu kupię parę przedmiotów w swiątecznym prezencie do wiosennego oporządzania drzew

owall
Sent: 11:36 (30.11)
narzedzia z wyższej polki, naprawde ja ze swoimi jeszcze nie mialem nigdy problemow.
w koncu jesli sie cos kupuje to na stale albo bardzo dlugo dlatego lepiej zainwestować w Bahco i cieszyc sie nimi kilka lat niżeli cos rok kupować nowe narzedzia gorszej marki

rokul
Sent: 15:42 (30.11)
no to myślę że się na nie zdecyduje. Ojciec ceni sobie jakość. Lepiej nic mu nie kupować, aniżeli kupić jakiś bubel. Z tego co przejrzałem oferty allegro, to są droższe niż w tym sklepie, także dobry interes ;) dzięki

rokul
Sent: 10:11 (21.12)
tu znalazłam opinie o narzedziach bahco, dobre dla niezdecydowanych : http://www.youtube.com/user/AmbasadorBahco

buduj.co.uk © All rights reserved   tworzenie stron www